ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης: Βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζεις ότι έχεις πατήσει το slow motion

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 16 Μαΐου 2019, 11:31
Μητσοτάκης: Βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζεις ότι έχεις πατήσει το slow motion
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μειώνουμε τις ομάδες».

Ποια είναι η γνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο; «Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο, στενοχωριέται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει ποιότητα».

Μιλώντας στον Sport24 «για την μπάλα που παίζεται» στα ελληνικά γήπεδα, είπε πως η σύγκριση με τα ξένα πρωταθλήματα είναι... άνιση.
«Βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζεις ότι έχεις πατήσει το slow motion. Άλλοι ρυθμοί, άλλη ένταση», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείς, μάλιστα, πόσες ομάδες πρέπει να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μειώνουμε τις ομάδες. ;H θα κάνεις μια κλειστή λίγκα με 10 ομάδες ή θα έχεις ένα πρωτάθλημα με 16 και 18 ομάδες. Δεν καταλαβαίνω την αναδιάρθρωση εκ των υστέρων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε φανατικός οπαδός του VAR: «Λύνει πολλά προβλήματα. Θα αφαιρέσει πολλή από την καυποψία που υπάρχει σήμερα. Το 80%-90% των φάσεων ξεκαθαρίζουν με το VAR».

«Θα ήθελα να δωσω κίνητρα στις ομάδες για περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να επενδύσουν σε νέα παιδιά», είπε αναφερόμενος στην «ποδοσφαιρική υποδομή».