ΜΟΥΣΙΚΗ

Το 41ο River Party έρχεται!

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 15 Μαρτίου 2019, 15:55
Το 41ο River Party έρχεται!
Facebook Twitter Whatsapp

 

Από 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2019 η καρδιά της ελληνικής μουσικής σκηνής θα χτυπάει στο Νεστόριο της Καστοριάς, στις όχθες του Αλιάκμονα

Το ανανεωμένο River Party επιστρέφει μας καλεί για 41η χρονιά στις όχθες του Αλιάκμονα, στο πανέμορφο Νεστόριο της Καστοριάς, στην καρδιά του καλοκαιριού από 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100oC, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Nightstalker, οι V.I.C., σε μια από τις περιορισμένες εμφανίσεις τους, αλλά και ο Ταφ Λάθος, ο Εισβολέας και οι Locomondo, είναι μερικά από τα ονόματα που θα ανέβουν στις τρεις μουσικές σκηνές που θα στηθούν φέτος στο φεστιβάλ ενώ αναμένονται πολλά περισσότερα!

Με ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ, με πεζοπορία, χορό και αναρρίχηση, το φετινό 41ο River Party σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες της διοργάνωσης, ένα ατέλειωτο μουσικό πάρτι σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ελλάδας!

Η επένδυση στις υποδομές, η προσεκτική επιλογή του line up, ο σεβασμός στο μυστικιστικό τοπίο του ποταμού, οι τρεις σκηνές, οι περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες και οι χαμηλές τιμές είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κι εσύ δεν πρέπει να χάσεις το 41ο River Party, το μεγαλύτερο και μακροβιότερο μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα!

#riverparty
#backtotheroots

41ο River Party, Νεστόριο, Καστοριά, 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2019. Τιμές εισιτηρίων: Ημερήσια εισιτήρια από 5€, 7ήμερα εισιτήρια από 60€. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Follow River Party on:
facebook: River Party Nestorio
instagram: instariverparty
official page